Over mij

 

Wie ben ik? Een vraag die voor anderen het hele leven op een antwoord wachten. Laten we dan maar ingaan op, wat heb ik de afgelopen jaren gedaan op professioneel en wellicht ook hobbymatig gebied.

Mijn volledige carrière kun je natuurlijk volgen op mijn LinkedIN profiel, maar in hoofdlijnen ben ik sterk in het vertalen van business wensen naar IT mogelijkheden. Kan ik moeiteloos en eindeloos leren en weet ik snel wat van mij wordt verwacht. Waar ik dat geleerd heb? Op de Hogeschool Zeeland, op de opleiding (Bedrijfskundige) Informatica. Ohja, eigenlijk ben ik ing. Robbie van Riet, of was het Robbie van Riet BICT.. Die titels doen er niet toe, gewoon Robbie is prima.

Mijn allereerste baan was bij de Gemeente Etten-Leur als applicatiebeheerder van een heleboel verschillende applicaties. Ik was multi-inzetbaar op verschillende afdelingen en werkte dus met GWS4all, Decade, Verseon en Key2BurgerZaken. Tussendoor ook uitgeleend geweest aan de gemeente Roosendaal om daar ook hetzelfde kunstje te doen. Na 1,5 jaar vond ik dat wel weer genoeg, en mocht naast mijn applicatiebeheertaken, het project implementatie Verseon leiden. Toen dat project af was, ben ik begonnen als Releasebeheerder bij ZLM Verzekeringen in Goes, een thuiswedstrijd!

Wat doe ik dan daar? Als ICT architect mag ik het afdelingshoofd en MT adviseren over het inzetten van ICT oplossingen en zorgen dat nieuwe toepassingen passen binnen de bekende architectuur. Dit zowel voor de technische infrastructuur als voor de software die door ZLM zelf, of onderaannemers, wordt ontwikkeld. Daarnaast mag ik me samen met de security officer bezig  houden met kaders op het gebied van informatiebeveiliging stellen waarbinnen nieuwe toepassingen worden ingezet.

Oké, doe ik nog iets naast werken? Ja gelukkig wel zeg! Ik heb een hele lieve vriendin 🙂 , met haar doe ik graag een dansje in de dansschool en ook regelmatig op de wedstrijdvloer. We dansen in de regionale hoofdklasse, en doen ook nationaal mee aan wedstrijden. De weg naar de top is nog ver weg, maar met hard werken komen we er vast!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.