Gemeente Sluis

SchoolVoor ISP (Information Strategy & Planning) hebben we een opdracht bij de gemeente Sluis gekregen, om voor hun een plan op te stellen voor de komende jaren, omdat hun door de bomen het bos niet meer geheel zien. Nu was vrijdag de eerste interview ronde op het Gemeentehuis in Oostburg (wow, mijn geboorteplaats!).. We moesten al erg vroeg op school zijn, nml 8u op school staan.

Ik heb me in ieder geval erg vermaakt die dag en ook erg veel opgestoken! Lees maar verder voor een volledige verslag!

Dus zoals ik al zei om 8u moesten we op school staan.. Dat betekende de trein van 7:22 en de bus dus van 6:45.. damn wat vroeg was dat.. maargoed hopelijk ook de moeite waard!

Ik ga hier natuurlijk niet alle informatie spuwen, die zul je ook niet zomaar vinden ;).. Aangezien dit vertrouwelijke informatie is..

Anyway, we hebben een aantal interviews afgenomen die dag en vonden het eigenlijk wel zeer opmerkelijk dat er zo’n groot verschil is tussen de diverse afdelingen in hoe zij tegen ICT aankijken, de een van ja ICT is het ei van columbus, anderzijds zegt er een ICT waar hebben het voor nodig?  Dit hebben we natuurlijk al vaak uitgelegd gekregen in de les dat dit soort verschillen er zijn, het is alleen zeer vreemd om dit dan ook echt in de praktijk mee te maken.

Ik heb in ieder geval veel opgestoken van die dag en ben een hoop dingen te weten gekomen voor die opdracht!