Second Tuesday

Vandaag moesten we op school een proefpresentatie houden voor de klas, om te bepalen welke van de presentaties over ‘Emerging technologies’ nogmaals gehouden mochten worden op Second Tuesday! Second Tuesday is elke tweede dinsdag in de maand in Motel Goes en is een bijeenkomst van Zeeuwse Vereniging voor ICT Ondernemers. Ik en Sjoerd hadden het onderwerp ‘Software as a Service’ gekozen, wat een erg breed onderwerp is en wat helemaal ‘hot’ wordt momenteel, aangezien de trend toch is om richting web-services te gaan ­čÖé .

Van de 6 presentaties werden er 2 uitgekozen, om de presentatie op deze dag te houden waar een groot aantal (afgevaardigden van) ICT ondernemers uit zeeland zitten en daarnaast ook andere bezoekers welke interesse hebben voor (professionele) IT-toepassingen..

Programma Second Tuesday 10 juni

De Second Tuesday van 10 juni zal in het teken staan van klantgerichtheid en security.

Solange Walop, eigenaresse van SCC Consultancy Marketingadviesbureau uit Breda zal een interactieve lezing geven. Zij heeft samen met een klant, Ton Meesters van Panasonic, een boekje geschreven, getiteld: “De klant zal het merken, een boek vol open en klemmende deuren”. Solange Walop hierover: “Hoewel consumenten steeds mondiger worden en vaker dreigen met de consumentenbond, laten ze aan de andere kant steeds vaker non-kwaliteit over zich heen komen en accepteren zij dit als normaal. Vorig jaar kregen wij het idee om die ervaringen te bundelen in een boekje.”

Bartjan Wattel van de Hogeschool Zeeland zal samen met een aantal studenten ingaan op beveiligingsaspecten van een aantal “emerging technologies”. Op basis van markttrends zijn een aantal technologie├â┬źn vastgesteld die in de komende jaren door u en door uw klanten toegepast zullen worden, zoals Web 2.0, virtualisatie, social networking en dergelijke. De studenten presenteren hun resultaten van een onderzoek naar de beveiligingsaspecten van deze technologie├â┬źn, zodat u met uw bedrijfsvoering en dienstverlening daar alvast rekening mee kunt houden.

Immers…. Beter Beveiligen Begint Bij Bewustwording, ook voor de toekomst!

Programma 10 juni 2006:
19.00 Ontvangst
19:30 Opening en mededelingen
19:32 Trends in automatisering
19:40 “De klant zal het merken: kwaliteit in dienstverlening” Solange Walop
20:40 “Security”, Bartjan Wattel (Hogeschool Zeeland)
21:30 Afsluiting van de avond gevolgd door borrel aan de bar

Voor aanvang is het vanaf 17.00 uur mogelijk om gezamenlijk (voor eigen rekening) een hapje te eten in Hotel Goes.