Updaten, updaten, updaten

Het is inmiddels alweer even geleden dat ik hier wat plaatste. Ik wil vanaf nu meer en meer gaan plaatsen aan de hand van het delen van artikelen die ik interessant vind.

Goed, tijd voor een update. Sinds april ben ik gestopt met dansen, het partnerschap met Ellen heeft vaker hobbels gekend en dit was de laatste hobbel voor ons. Sindsdien is het allemaal erg druk geweest, met de vakantie die Laura en ik gepland hadden eind mei en daarnaast het halen van mijn rijbewijs! Dus vanaf nu is het extra uitkijken geblazen; ik ga de weg op zonder begeleiding 😉 !

Bij de gemeente Etten-Leur ben ik druk aan het werk aan het implementeren van de module Documentuitvoer. Dit is een module die documenten genereert uit de diverse applicaties, van het Sociale Zaken systeem en Burgerzaken systeem.

Een behoorlijke kluif met werk, aangezien de documentformaten welke nu gebruikt worden niet meer ondersteund worden. Daarom moet een groot migratietraject op poten gezet worden. Natuurlijk is dit een mooie gelegenheid om alle documenten die aangeboden worden tegen het licht te houden en te bepalen of ze nog wel nodig zijn.

En eind dit jaar staat een grote migratie gepland naar Windows 7 en Office 2007. Dit zal natuurlijk de nodige impact hebben binnen de gebruikersorganisatie.

Ook wordt binnen nu en enkele maanden weer een nieuwe versie van GWS4ALL vrijgegeven, welke ook een zeer grote impact gaat hebben op de gebruikersorganisatie.