Samenwerking gemeente Etten-Leur en Roosendaal

Zoals al enkele malen eerder is gemeld in kranten en andere media zijn de gemeenten Etten-Leur, Roosendaal en Bergen op Zoom een samenwerking aangegaan op beleidsniveau. Hiervoor was reeds sprake van een samenwerking op ICT gebied en dan vooral automatiseringsgebied.

Dit heeft natuurlijk meerdere voordelen, zo kunnen medewerkers intergemeentelijk ingezet worden als er tijdelijk minder werk is bij de ene gemeente, maar een nog groter voordeel is de kennisdeling die tot stand komt hierdoor. Iedere gemeente heeft een eigen werkwijze en ideeën, de een beter dan de ander, maar juist daardoor kun je veel van elkaar leren.

Zo start ik binnenkort bij de gemeente Roosendaal voor twee dagen in de week als Applicatiebeheerder GWS, om enkele urgente projecten (bv module documentuitvoer) door te voeren. Voor mij een erg leuke uitdaging, ik krijg de kans om bij een andere gemeente te kijken in de keuken. En ook een voordeel voor de eigen gemeente; alvast ervaring opdoen met het implementeren van de module Documentuitvoer 🙂 !

1 comment

  1. Ha die Robbie, je website ziet er ineens heel anders uit.
    Hopelijk hebben we veel profijt van de samenwerking.
    Zie je over een week

Comments are closed.