Zeeland afgesloten van de buitenwereld..

Vanmorgen mocht ik na een week vakantie weer naar Etten-Leur. Vanmorgen maar een uurtje later dan normaal, dus om 735 de trein richting Etten-Leur. Ik zag gelukkig nog net voor ik de trein instapte op de site van ns.nl dat er geen treinverkeer tussen Bergen op Zoom en Roosendaal mogelijk was. Ik naar huis, en kijken of ik de auto mee kon nemen. Maar zoals de meeste lezers wel hebben gelezen is de Vlaketunnel al vanaf vrijdagavond afgesloten. Sinds gisteravond is er een omleidingsroute over de Vlakebrug geopend. Ook hier was echter een ongeluk gebeurd, dus toen was de keuze via Hellegatsplein, A29 en A16, via Antwerpen of gewoon een uurtje thuis wachten en dan hopen dat de bussen ingezet zijn en ik door kan reizen. Dat ben ik nu aan het proberen, maar hoorde al dat het volle bak is op Bergen op Zoom en dat het nog wel even kan duren voor ik in de bus zit..

Om het lange verhaal kort te maken; Zeeland is afgesloten van de buitenwereld, een reistijd van minsten s 2,5 uur met alle omleidingen, files en treinstremmingen.